14. joulukuuta 2008

Ahneus ei kannata..Pieniä tarinoita 9Ei kannata olla ahne:-DD

Metsässä karhu ajaa jänistä takaa ja on juuri saamaisillaan sen kiinni,kun esiin hyppää sammakko huutaen:-Seis kaikki!

Minä olen taikasammakko ja olen päättänyt antaa teille molemmille toteuttaa kolme toivomusta.

Karhu laskee jäniksen menemään,miettii hetken ja sanoo:
Haluan ,että kaikki metsän karhut muuttuvat naaraiksi.


Jänis sanoo puolestaan:-Ja minä haluan kypärän,haluan kypärän!

Karhu nauraa jäniksen typeryydelle:
Häh,toivot kypärää,kun voisit saada mitä vaan.

Sammakko:Okei,toteutan toiveenne.
Ja nyt se toinen toivomus.

Karhu yhä enemmän tohkeissaan:Haluan,että kaikista muista koko maailman karhuista tulee naaraita!

Minä haluan prätkän,tahdon prätkän,jatkaa jänis..

Karhu nauraa räkäisesti jänikselle,joka haaskaa kaikki toivomuksensa.

Tapahtuu.
Ja sitten viimeinen toivomuksenne,sanoo sammakko.

Nyt sitten haluan,että nuo himokkaat naaraat
jonottavat luokseni joka päivä, karhu sanoo.

Jänis pistää kypärän päähänsä,nousee prätkänsä selkää,käynnistää moottorin kaasuttaa ja huutaa:

Ja minä haluun,että tuosta mulkusta karhusta tulee homoooooooooooo!!Olin vakiokuppilassani muutama viikko sitten, kun muukalainen käveli sisään suuri strutsi perässään.

Hän tarttui jakkaraan baarin päässä ja kun hän istahti alas, pieni kissa hyppäsi jakkaralle hänen viereensä.Baarimikko meni lähemmäs, tarkasteli kolmikkoa pienellä uteliaisuudella ja kysyi, "Mitäs teille saisi olla?"

Mies sanoi, "Otan tuopin parasta," ja kääntyi strutsiin päin."Mitä sinä otat?" Minä otan myös tuopin"vastasi strutsi.Muukalainen katsoi kissaan ja sanoi, "Oletettavasti sinäkin haluat myös juoda jotakin." Kissa vastasi, "Minä otan pienen tuopin, mutta minä en sitten maksa sitä!"

Niin baarimikko valutti kaksi isoa ja yhden pienen tuopin hän sanoi, "Se on sitten viisikymmentä kuusi markkaa, kiitos." Mies kaivoi taskujaan, tunnusteli hieman ja sekä omistajan että minun hämmästykseksi hän veti taskustaan tasarahan.

Hieman myöhemmin sama juttu tapahtui ja mies veti samasta taskusta tasarahan. Seuraavana päivänä mies, strutsi ja kissa palasivat. "Minä otan tuopin parasta," sanoi mies. "Sama minulle," piipitti strutsija kissa tilasi pienen tuopin. "Mutta minä en maksa sitä!"

Toistui sama kuin edellisenä päivänä. Heppu otti joka kerta taskustaan tasarahan ja maksoi. Tämä alkoi käydä melkein tavalliseksi rutiiniksi, kunnes eräänä iltana kolmikko saapui uudelleen sisään."Tavallinen?" kysyi baarimikko. "No", sanoi mies, "lähelle. Minä otan tuplan skottilaisen." Hän kääntyi kysymään strutsilta.Lintu sanoi, "Minä otan tuplan skottilaisen myöskin." Kissa sanoi, "Minä otan tavallisen skottilaisen, mutta minä en maksa sitä!"

Baarimikko juoksutti juomat ja kääntyi ovelasti virnuillen. "Se tekee yhdeksänkymmentä kaksi." Hänen ällistyksekseen mies veti taskustaan tasan yhdeksänkymmentä kaksi markkaa. Kun kolmikko oli juonut heidän juomansa, baarimikko ei voinut hillitä uteliaisuuttaan pitempään.

"Anteeksi herra, mutta ennenkuin lähdette, olisi jotain mitä minun pitäisi saada tietää.Kuinka te onnistutte ottamaan tasarahan taskustanne..... joka kerta?"

"No, se on pitkä tarina.
Mutta pohjimmiltaan, muutama vuosi sitten hoidin erästä vanhaa rouvaa ylenpalttisesti ja kun hän kuoli,hän jätti minulle hänen vanhan talonsa. Ei mitään erikoista, mutta kun olin siivoamassa ullakkoa, löysin
vanhan lampun ja kun hankasin sitä, tämän henki ilmestyi ja tarjosi minulle kaksi toivomusta.

" "Sepä fantastista", sanoi isäntämme. "Mitä sinä toivoit?" "No, milloin hyvänsä minun tarvitsee maksaa mitään,minä vain laitan käden taskuun ja oikea raha on aina siellä."

"Sepä nerokasta" huomautti baarimikko, "useimmat ihmiset olisivat toivoneet miljoona markkaa tai jotain, mutta sinä olet yhtä rikas kuin haluat niin kauan kuin elät."

"Aivan oikein, oli se sitten purkki maitoa tai Rolls Royce, tasaraha on aina siinä.Paras asia mitä koskaan olen tehnyt!" Tällä kertaa uteliaisuuteni voitti, joten minä sekaannuin keskusteluun,

"Yksi asia vielä. Öhh, teidän ystävät täällä... Me emme ole nähneet montaa kissaa juomassa täällä ja mitä tulee strutsiin..." Mies näytti happamalta. "Niin, tiedän.

Tämä on mahdollisesti huonoin asia mitä olen koskaan tehnyt, mutta olen jumissa heidän kanssaan.Näetkös, toisena toivomuksena hengeltä pyysin tipua, jolla on pitkät jalat ja tiukka mirri."


Taikalamppu..
Mies meni baariin, istuutui ja vinkkasi tarjoilijan luokseen.

Tarjoilija: "Hyvää päivää ja mitähän teille saisi...

HERRA JUMALA! TEILLÄ ON TUOLLA KASSISSA JOKU ELÄIN! IHAN VARMASTION, MINÄ NÄIN, KUN SE LIIKKUI, MIKÄ SE ON...

" Mies hyvin vaivautuneena potkii putkikassiaan tuolin alle ja yrittää olla mahdollisimman huomaamaton...

"No, eihän siellä mitään...yksi muurahainen vain..." Tarjoilija ei usko silmiään: "Taivas, en ole koskaan nähnyt noin isoa muurahaista,taitaa olla trikkiä... 30 cm pitkä muurahainen...

" Tarjoilija jänkkää niin kauan, että mies lopulta päättää kertoa: "Kas, kaikki alkoi,kun sain ex-vaimoltani lahjaksi taikalampun, joka toteuttaa toiveet..

" Mies kyllästyy tarjoilijan jankutukseen ja epäilyihin ja lupaa hänelle yhden toivomuksen, mutta omalla vastuulla!

Tarjoilija on haltioissaan, hän miettii ja miettii, kunnes mies huomauttaa ilkeästi hymyillenettei hänellä ole koko päivää aikaa.

"OK, minä haluan 1 000 000 dollaria ja heti paikalla!" Vähän ajan päästä taivaalta tipahtaa kolme poliisia...

Sitten ovesta marssii kymmenen poliisia lisää... Ja kun tarjoilija vilkaisee ulos, hän ei näe muuta kuin poliisien univormuja!

Kohta baari suorastaan vilisee kyttiä.

"Mitä tämä... TAIVAS! Lamppu kuuli väärin! Se kuuli että 1 000 000 pollaria, eikä 1 000 000 dollaria, hirveää!"

Mies nousee, ottaa kassinsa, hymyilee vinosti ja lausuu:

" Luuletkos saatana tosissasi, että minä toivoin 30 cm pitkää murkkua?"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti