13. joulukuuta 2008

Mannevitsejä vaihteeksi.1Manne ja Aukusti tapasivat Malmin torilla. Manne kysyi:Aukusti, eikö sinun pitänyt muuttaa ulkomaille?Niin piti, mutta korkein oikeus muutti sen ehdonalaiseksi.Manne oli joutunut vankilaan, ja vankilanjohtaja otti hänenpuhutteluun:-Mistäs se Manne nyt on tänne joutunut?Ka ratista, ratista.Mitenkäs se on mahdollista,
kun papereissa lukee,että törkeä ryöstö?
Hai, se on sitten hovissa muuttunut!Manne oli taas kerran syytettynä raastuvassa.
Tuomari kysyi,tiesikö Manne, mikä on alibi.
Manne vastasi iloisena:Alibi on sitä,
kun on kahdessa paikassa yhtä aikaa.Manne oli raveissa voittanut sievoisen summan rahaa.
Mersu oli jo,kultakellokin ja kultainen kaulaketju..Hai miehän ruppeen pelaan golfii,niinkuin rikkaat valkolaisetkin tekköö,tuumi Manne..

Tuumasta toimeen.Manne osti golfvarusteet ja lähtiradalle.Hän asettui tiiauspaikalle ja löi avauslyönnin.Pallo lensi pitkälle,mutta heinikkoon.


Aikansa huidottuaanManne sai pallon väylälle,mutta seuraava lyönti päätyi taas hiekkakuoppaan.

Kuin ihmeen kaupalla hän kuitenkin onnistui lyömään pallonsuoraan viheriölle,missä se vieri suoraan lipulle ja reikään.


Tästäpä Manne hermostui: Hai nyt mie kyl lopetan,nyt män niin vittumaiseen paikkaan.
Järvestä löytyi hukkunut manne 100 kiloa kettinkiä ympärillään, poliisi kirjasi raporttiin:"Romani yritti varastaa enemmän kuin jaksoi uimalla viedä."

- Miksi kutsutaan mustalaista, joka on rehellinen, - ei ole eläkkeellä, ei ole vankilassa ja käy töissä,- eikä ole tehnyt rikosta? - Romaanihenkilöksi.

- Miksi Manne ripusti tuulisella säällä paitansa kuivumaan? - Pitäähän sitä joskus panna hihat heilumaan.

Hai sie valkolainen, osta hyvä kello, ei kauan tuntia pyyhkäise.

- Miksi mustalainen on hyvä aviomies? - Hän ei puhu kotona työasioita.
- Miksi mustalainen on rattoisaa seuraa kapakassa? - Hän ei koskaan puhu työasioita pöytänaapureilleen.
- Miksi mustalaisten kanssa on kiva ryypätä? - Ei tarvitse jauhaa työasioita.
- Miksi pienet mustalaistytöt haaveilevat - pääsevänsä isoina? - Mannekiineiksi.
- Miksi Suomeen tulee romanipakolaisia? - Ne kuulivat että Suomessa on niukasti työtä.
- Mikä on ainoa automerkki, jota perinteistään kiinni pitävä - mustalaismies suostuu ajamaan? - Ford Orion.
Mustalaispoika aloitti koulunkäynnin. Koulupäivän jälkeen isä kysyi kotona: "No hai sie poika. Opit sie koulussa mittää"?

Poika vastasi. "Joo. Meil oli tännää lukemista. Mut mist se isä johtuup, et muut ei oppinuku a:n ja b:n mut mie opin viel ceenkii"? Isä riemastui: "Se varmaa johtuu siitä poika, ett sie oot sukkuun tullu. Sie oot viisas".

Seuraavana päivänä pojan kotiuduttua isä kyselee: "No poika, opit sie tänää mitä"? "Joo. Nyt oli laskentoo. Mie opin yks, kaks ja kolome ja muut ei oppinu ku yks ja kaks". Isä tunsi vielä kovempaa ylpeittä kuin edellisenä päivänä:

"Hyvä poika. Siusta tullee vielä resitentti". Kolmantena päivänä isä palasi jo aamupäivällä sosiaalitoimistosta.

Yllätyksekseen poika oli jo kotona. "No poika. Mitä sie tähä aikaa jo koton oot? Mites siu kouluhommais? Sait sie jo heti lommoo, ku oot nii hyvä"?


"Ei ku meillä oli lääkärintarkastus vaa tännää.
Hei mist se isä johtuu, ett muilla pojilla on puolta pienempi kikkeli ku miulla? Johtuuks se siitä et mie oon tummempi"?

"Ei se kuulehasie poika siitä johu. Se johtuu siitä ett ku ne muut pojat o vissii seittemä vuotiaita, mut sie oot kakskytäseittemä".

Mustalaismies oli S-marketin kassalla maksamassa ostoksiaan.Kassaneiti kysyi:Onko sulla es-kortti? Mustalaismies siihen:Hai,kuule mulla on mersu!Manne oli menossa kauppaan ja tapasi matkalla toisen, joka kysyi: "Hai, mihin sie meet?" Johon kauppaan menijä vastasi: "No hai, ostamaan paidan".Jälkimmäinen manne innostui ja sanoi: "No osta mullekin, jos et jää kiinni.

" Mannen mersusta oli puhjennut rengas ja manne oli sitä irrottamassa tien reunassa, kun toinen manne pysäytti autonsa ja tuli katselemaan toimitusta ja kysyi: "Hai, mitä sie teet." Tähän tunkkia käsittelä manne vastasi: "No irrotan rengasta, kai sie sen näät vai veikö kaajo silmäs?"Tähän jälkimmäinen manne innoissaan vastasi: "No mie otan sitten ton ration."
Maajussille morsian sarjaa matkiva reality-sarja mannelle työpaikka on jouduttu peruuttamaan vähäisen osaanottajamäärän vuoksi. Pääyhteistyökumppanit kela ja sossu eivät kommentoi asiaa.

Jeesus ilmestyi kadulle kävelemään, paransi työtä tekevän ramman ja sokean jotka jatkoivat hommiaan. Tämän nähtyään mustalainen perääntyi ja sanoi hätääntyneenä: Hai, elä miinnuuun koske, mie oon sairaselääkkeellä.


- Mustalaispoika toiselle:- Siulha tukka hyväs kunnos on ja komiast kiiltää; millä sie sitä hoijat?- Mie sivelen sitä munalla.- No kuin sie nin saatanan notkia olet?

- Mustalaisakka miehelleen:- Minä taidan kuule olla raskaana.- Mistä tiedät? kysyypi mies.- Aamulla kun häpyä pesasin niin jo saippuan varasti!!


- Manne ja Aukusti tapasivat Malmin torilla. Manne kysyi:- Aukusti, eikö sinun pitänyt muuttaa ulkomaille?- Niin piti, mutta korkein oikeus muutti sen ehdonalaiseksi.-


Manne oli joutunut vankilaan, ja vankilanjohtaja otti hänen- puhutteluun:- Mistäs se Manne nyt on tänne joutunut?- Ka ratista, ratista.- Mitenkäs se on mahdollista, kun papereissa lukee,- että törkeä ryöstö?- Hai, se on sitten hovissa muuttunut!-


Manne oli taas kerran syytettynä raastuvassa. Tuomari kysyi,- tiesikö Manne, mikä on alibi. Manne vastasi iloisena:- Alibi on sitä, kun on kahdessa paikassa yhtä aikaa..

- Romaani ajoi päin junaa tasoristeyksessä.Oikeudessa tuomari kysyi,- kuinkas siinä niin kävi? Romani vastasi, juna tuli ja ikkään kuin koukkas.

- Miten puhutellaan mannea jolla on puku päällä?- Syytetty nouskoon.-Mitä yhtäläisyyttä on mannen syntymällä ja kuolemalla?- Molemmat ovat vahingonlaukauksia Vermon raviradalla.Meidän poika on oikea rehellisyyden perikuva, Manne selitti kaverilleen.Jos joltakulta jotakin häviää, niin meidän pojalta se heti löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti