19. joulukuuta 2008

Savolaista huumoria.9

Savolaisen himopyöräilijän polkupyörä...


Mistä johtuu, että savolaisten väitetään olevan eteviä liikemiehiä?
He ovat nauraneet monet naurut laihialaisten kustannuksella.Millasta seksipubia suositaan Savossa? - Pubia, jossa on kolopakko!


Mikä on ryhmäseksi savoksi? - Mulukkutalakoot.


Mikä on savolainen esileikki? - Kiänny .


Mitä tapahtuisi, jos Suomessa työtä tekisivät vain savolaiset ja lappalaiset? Ei kerrassaan mittään...Minkänimiset ovat savolaiset lammasjuhlat? Kilipailut.Mitä yhteistä on savolaispojalla ja eräällä TV-meteorologilla? Molemmat etsivät kesähommoo.Mitä on savoksi ilmansaastuminen? - Iliman pilluu.Mita yhteistä on Savon Sellulla ja savolaisella poikamiehellä? Iliman pilluu.Mitä lentokenttä on savoksi? - Kaaheen laakee aakee.Mikä on savolaisten vaakunalintu? - Huarapääsky.Mitä savolainen haluaa ostaessaan kompuramokkoo?
No, tietysti Presidentti-kahvia.Mikä on maailman lyhyin kirja? - Savolainen itseironia.Mitä eroa on Tikkurilalla ja kuopiolaisella jääkiekkojoukkueella Kalpalla? Tikkurila tekee maaleja.Mikä on Tarzan savoksi? - Pöhheikön piällysmies.Mikä on Savossa kokonaan rauhoitettu lintu? Kaakana. Usein metsällä kuuluu: - Elä ammu, se on kaakana!Mikä on projektin savolainen määritelmä? Projekti on hanke, jossa kyvyttömät yrittävät saada haluttomat tekemään mahdottomia.Mitä on suojatie savoksi? - Laellinen yl'ajopaekka.Mikä näistä ei kuulu joukkoon: pankinjohtaja, säätieteilijä, savolainen maalaisisäntä ja neiti aika?
Neiti aika. Hänen puheisiinsa voi luottaa.Mitä eroa on vessapaperilla ja savolaisella? Savolainen on yksinkertainen.Mikä on savolaisten impotentti? - Munakoisoo.Mistä voi päätellä, että savolaiset olivat jo kivikaudella hyvin selvillä asbestin terveyshaitoista?
Savon asbestikeramiikka on nimeltään Pöljän keramiikka.Mistä tietää, että Kiinan muuri on ylettynyt aikoinaan Kuopion torille asti? Kuopiosta on löydetty Maon syömiä omenia.Miten savolainen talitintti laulaa? - Titipähyvinniityy!Miksi Eilatin matkat ovat savolaisten suosiossa?
Koska Savon murre on israelilaisillekin täyttä hebreaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti