17. joulukuuta 2008

Naisten leiriohjelma;-))Sekal 15


Ihmeteltääsiin ,että mitähän tonkin hantuukin alta löytyys;.))Hei! Tässä tämä leiriohjelma.. :)


Tänne leirille on eherottomati päästävä että saa kaikki akressiot pihalle huurettua ja haukuttua ja vielä ittiänsä paremmas seuras..


P.S. Huomakkaa notta ruoka- ja juomapuoliki on tosi tervehellisen tuntuusta! Varmahan puhuristuu ja marot lähtöö ja naamavärkkija
SIALU PUHURISTUU...


ILIMOOTTAURU KIIREHESTI! ...
Tämä on ihan kohta täytehen buukattu!
Pohojalaas akkojen leiri..


Päiväohojelma..


6.00
Aamutoimet- Naaman maaloota ja tukan tällöötä- Käyrähän läpitte jokahitten yöunet- Haukutahan Merja ja Marjo, kun ne ei vieläkää oo paikalla..


9.00
Aamupala- Teherähän aamupala salaatiista, juurikasviista ja- retiisinmehusta- Jatketahan naaman tällöötä- Manikyyri varpahille- Halukkahat menöö aamusaunahan- Saunas haukutahan ne, jokkei tullu sinne- Tuvas haukutahan ne, jokka meni saunahan..


10.00
hengen nostatusta- Saunasta tullehet tällää uurestansa naamansa ja tukkansa- Yleestä miesten haukkumista ja naapuriista juoruamista- Merja ja Marjo tuloo taksilla paikalle ja pahootteloo- myöhästymistänsä..


11.00
Askarehien tekemistä- Käyrähän yhyres hakemas puularosta - Essolta tilatut puuklavut.


11.30
Lounas- Yritetähän valakiaa hellanpesähän ja ihimetellähän- ohojees olovaa "Avaa pelti ennenkuin sytytät lieden"- Aukaastahan ovet, jotta savut pääsöö pihalle- Päätetähän pysyä salaattilinialla ja lisäksi - syörähän ranskalaasia ja- pilaantunusia maitotuottehia (juustoja) ja pilaantunutta -- espanjalaasta herukkamehua (valkoviini) - Kerrotahan ronskiimmat työpaikkajuorut..


12.00
Ruokalepo- Tilatahan pitsat likimmästä kaupungista- Nukutahan kauneusunet- Ne, jokka ei saa nukutuksi näliän takia, - haukkuu niitä, jokka nukkuu.


12.45
Tosihommat alakaa- Pikasuihku ja naaman tällöötä- Ihimetellähän miksei lämpöönen vesi piisannu jokahittelle- Luetahan tuvan käyttöohojeesta, - jotta poileri olis pitäny- laittaa päälle???- Päätetähän panna suihku käyttökieltohon- Juorahan arkentiinalaasta pilaantunutta punamehua..


13.30
Ohojattu välinehien valamistelu- Alootetahan häpykarvojen raakaaminen- Kulumakarvaan nypintä- Pitsa tuorahan kaupungista, kerätähän kolehti ja loppu- maksetahan Tertun rinnakkaasvisalla = Reinon visa- Änkätähän siitä, kuka on tilannu - Amerikaanon valokosipulilla- Haukutahan kaikki ulukomaalaaset,- mistä Terttu, Erja ja Eija- suuttuu, ku niiren suluhaset on Mutumaania- Haukutahan muut ulukomaalaaset paitti - Mutumaanit, -mihinkä Terttu,- Erja ja Eija yhtyvät..


14:00 - 17:00
Vaharatahan saipuasarioja- Haukutahan suomalaaset saipuasariat..


17.00
Ehtoosyöminen- Kylymä hernesrokka ja näkkileipää- Eteläafrikkalaasta pilaantunutta mariamehua- Haukutahan suomalaanen elintarvikesteollisuus..


18.00
Naaman tällöötä- Haukutahan krannin kakarat ja kehutahan omat mukulat


18.30
Saunan lämmitys- Lämmitetähän sähkösauna, ku kukaa ei tohori - panna valakiaa rantasaunahan- Jokahinen kertoo voorollansa, mihinä saunas on - kenenki kans käyny- Juorahan unkarilaasta pilaantunutta mariamehua- Käyrähän alasti uimas- Seuratahan syriäkareella kellä roikkuu enite,- pömpöttääkö maha ja mitävarte ja kuinkon selluliittiä.- Ruraatahan omia roikkuvia, pömpöttäviä ja - fletarehia paikkoja- Naaman tällöötä..


19.00
Päätetähän lähtiä latotanssiihin- Paitti Mirja, Anne ja Tiina, ku ei niilloo - mitää päällepantavaa- Yritetähän yhyres pujettaa nuo akat..


20.00
Perutahan latotanssiihin lähtö- Juarahan saksalaasta pilaantunutta mariamehua- Haukutahan latotanssit ja kaikki maalaaset- Paula ja Kirsi ottaa nokkihinsa, ku ne asuu maalla- Haukutahan tasapuolisuuren tähäre kaikki kaupunkilaaset..


21.00
Makkaranpaistua- Tyyrytähän pelekkihin pernalastuuhin, ku - polttopuut on kastunu satees- Syörähän salaa omaa suklaata ulukohyysis- Haukutahan aina voorollansa hyysis olija- Rääytähän yhyres mennysiä ensirakkauksia- Haukutahan nykyyset puolisot..


22.00
Lauletahan Karaokea- Juorahan kaliaa ja syörähän kylymiä makkaroota- Kehutahan suomalaasia miehiä, paitti Minna, -Jaana ja -Tiina, ne ei- kehu ku ne on justihin ny oksentamas- Päätetähän sittenki lähtiä latotanssiihin ja- käynnistetähän melekeen 20 fööniä yhtaikaa, niin - palaa sulakkehet ja perutahan lähtö..


23.30
Ehtootoimet- Juorahan kusenhaaliaa koskenkorvaa kynttilän valos- Halatahan ja rääytähän yhyres- Haukutahan kaikki ne, jokkon vielä haukkumata- Kikatetahan- Tällätähän naamaa ja mennähän vaatteet päällä- nukkumahan.


8.00
Aamuherääminen- Epäällähän, jotta Itikan makkaroos on ollu jotaki- salamonellaa, ku on niin helevetin huono olo ja - täräjyttää koko kroppaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti