6. helmikuuta 2009

Jammun pakina 1

Kyllä prinsessankin on pakko rapsuttaa...
Kun jossain oikein saamaristi kutkuttaa...

Ylhäisiä aatoksia..

Kyllä muakin kuninkaalliset kiinnostaa,niinkuin naisväkeekin.Ja oon yhtälailla kun akkakin kiinnostunut niitten päästä.

En kumminkaan meikistä,kampauksesta,tähtisilmistä tai konkonokasta.Ei vaan sisäpuolesta.Että mitä siell liikkuu.?Mitä esimerkiks miettii kunkku,joka seisoo parvekkeella vilkuttamassa hurraavalle kansalle.Aatteleeko koskaan että:"Lähtis toi rahvas nyt jo pois.
Että pääsis tästä raappiin persettään kun niin syyhyttää.
"Kyllä kai kuninkaallisillakin on peräpukamia.

Mulla ainakin on.
Ja myäs ilmavaivoja.Nietta aatteliskohan joku rasavilli rinsessa koskaan itteksensä että:"Hitsi ku noi lakeijat ja turvamiähet seisoo aina ihan peräpeilissä kii.Päästäisinkö piruuttani piänen tuhnun.

"Juolahtaakohan kuninkaallisten mieleen koskaan semmottia hupsutuksia?Nin ja miettiiköhän kapsäkkiään pakkaava kunkku koskaan että:"Voihan itku,kun taas tarttee tästä lähtee valtiovierailulle loskaseen Suameen,olisimpa sähkömies Karlsonni.
Joka paraillaan lomailee Bankokissa.

"Karehtii majesteetti kuninkaanlinnan sähkäriä.Jolla on epäilemäti just nykki vinosilmä Thaimaan tyttö kainalossaan.Mutta mikäs kuninkasta orottaa?
Joo Haloska.Ilmeneekö tällästä ajattelua kuninkaallisissa piireissä?


Ja entäs kuninkatar?Eikö se jonakin
huonona päivänä silmäile myrkyllisesti vanhenevaa äijäänsä,joka pastreerailee erustusasussaan.Ja ajattele itteksensä että:On se korree sikakin kun se korreeks laitetaan.Käykö joskus näin?

En tiiä,mutta kait se mahrollista on.Niinku sekin,että kuninkatar joskus kattelis pihalla seisovaa karhunnahkalakkista vartiomiästä ja aattelis että"Saispas tuon
patjanlämmittäjäks tai eres pulloon ihaillatavaks!

"Ja kunkku puolestaan kuuntelis kateellisena kun työvuoroonsä lopetteleva kokki sanoo kylmäkölle että:"Jahas se on moron.
Tää poika lähtee vetään perskännit.

"Semmottia mää oon aina miettiny noista kaikenmaailman kuninkaallisista,joilla ei eres oo muuta virkaa kun kekkaloira näytillä peeärrä-mielessä.

Että eikö niille koskaan pälkährä päähän että:
"Oon määkin yks helvetin pelle!"En sentään usko.Ei ne oo niin viisaita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti