9. helmikuuta 2009

Seksivalistusta 1890 luvulta.sekal..4

Jos on nuo seksiohjeet muuttuneet tässä vuosien kuluessa...
Niin onpa noi uimapuvutkin?Kokeneet melkoisen muutoksen...
Yhtä jäin tässä vain ihmettelemään...Mitähän näillä oikein yritetään peitellä...

Rouva Smythersin mukaan viisaan vaimon tuli välttää alastomuutta miehensä edessä ja nalkuttaa. (IT STOCKFREE)

Vuonna 1894 brittirouva Ruth Smythers otti kynän käteen ja laati teoksen nimeltä "Kuusi vinkkiä miehille ja naisille" valmistaakseen nuoria naisia kohtaamaan ensimmäistä kertaa hirvittävän kokemuksen - seksin.


Papinrouvan kirjoittama kirja on nyt julkaistu uudelleen.Rouva Smythersin mukaan seksi oli asia, joka oli vain kestettävä. Hänen neuvonsa kanssasisarilleen kuuluikin: "Anna vähän, anna harvoin ja - ennen kaikkea - anna vastahakoisesti.


Seuraavassa muutamia vinkkejä yli sadan vuoden takaa:


1. Viisas nuori vaimo suostuu viikoittain enimmillään kahteen seksuaaliseen kokemukseen.


Ajan kuluessa hänen on tulisi tehdä kaikkensa vähentääkseen kokemusten tiheyttä. Sairauden, unisuuden tai päänsäryn teeskentely ovat hänen parhaita ystäviään tässä asiassa.


2. Useimmat miehet ovat luonteeltaan melko perverssejä, ja jos heille antaa pienenkin tilaisuuden, he ryhtyvät iljettäviin toimiin, joihin kuuluu normaalin aktin suorittaminen epänormaaleissa asennoissa, naisen kehon nuoleminen ja oman riettaan ruumiinsa tarjoaminen naisen nuoltavaksi.


3. Viisaan vaimon tavoitteena on, ettei mies koskaan näe hänen alastonta ruumistaan eikä salli miehen esiintyvän hänen edessään alastomana.


4. Monet naiset ovat havainneet hyödylliseksi pukeutua paksuun yöpaitaan ja pukea miehensä pyjamaan. Niitä ei tarvitse riisua seksuaalisen aktin aikana. Näin mahdollisimman vähän ihoa altistuu.


5. Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pitäisi sitä rohkaisun merkkinä.


6. Kun mies löytää naisen vuoteesta, tämän tulee maata mahdollisimman liikkumattomana. Optimistinen aviomies voisi tulkita ruumiin liikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi. Silloin, kun seksiä ei voi estää, sitä on harjoitettava täydellisessä pimeydessä.

2 kommenttia:

  1. Loistavaa, toimisikohan tänäkin päivänä...

    VastaaPoista
  2. No joo lakeja tuntui löytyvän vähän joka lähtöön..Taitais siinä nykyaikana olla pureskelemista noissakin laeissa...Eikä tainnu toimia silloin aikoinaankaan mitenkään hyvin...Mun suosikki oli ettei peukaloo paksumpaa raippaa saanut käyttää vaimon pieksemiseen;-))

    VastaaPoista