19. maaliskuuta 2009

Jammun pakina 6

Varsinkin jos sotilailla olis tälläinen
taisteluasu niin Afgaanit vetäs hunnun
silmille ihan vapaaehtoisesti.Taitais
Allah rankaista jos katseen syntiä tekis...

Väärä osoite..


Niinhän siinä sitten kävi niinkuin mä vähän epäilinkin,
siinä Ahvkanistanin talipaanien yrityksessä pitää naisväkilukon takana.
Ei tullut mitään.On sitä meinaan yrittänyt muutkin miehet aina ristiretkistä alkaen.
Mutta eihän linnanrouvia mimmosekkaan kalterit pirelly silloin,kun pihaan kurvas kiertävä kulkukauppias,jolloli tarjota silkit ja sametit.Ja kaupanpäälliseks tuli vielä virkkuukoukku,jota ei tarvinnut kun kerran pyöräyttää.Niin siveysvyö aukes ,että helähti.
Näin on historisoitu,ja yrittihän Pirkmannin Pampsakin tossa Amurissa pitää meneväistä akkaansa lukon takana kun itse oli töissä.
Mutta kotio palatessa oli vaan kylmä kämppä vastassa.Kyäkin akkuna oli auki,ja sen alla lumessa piikkikorkojen jäljet,ja pöyrällä lappu,että "Kiitos kaikesta en kestä enää Bertta."Näin on marjat.
Mutta mitä mää nyt tähän kaikki keskiajaat ja Amurin hepsankeikat sotken.Kun sitä piti sanomani,että vaikka talipaanien yitys menikin mönkään,niin irea oli hyvä.Täytys tehrä vaan niinpäin,että miehet pantais lukon taka.Mitä pirun virkaa miehillä nykymaailmassa o?
Kattoppa vaikka telkkaria,niin naisethan siä jyllää juontajina,haastattelijoina,urheilutoimittajina,ja uutisankkureina.
Miehet ei oo pääosassa paitti kokkiohjelmissa.Joku lihava äijänplösö vääntää kevyttä artisokkasoppaa ja vähärasvaistarusinatorttua hellan ääressä.Ihan hyvin se voi sinne jääräkkin.Ovi lukkoon vaan!
Ja äijälle huntu silmille.Paremmin se sille sopiskin ku naisille.Rumempi pärstä miehillä onki.Niin..Ja mitä tossa politiikassakaan enää miehillä tehrään??Kaikenmaailman Tarjat,Annelit,Riitat,Suvi-Annet ja Tanjathan sitä sanoo,että koska pelut pieniä o.
Viisaimmat miespoliitiikot onki sen jo huomannu ja yrittäny luikkia pakoon Suomen pankkiin.Mutta lappu luukulla on ollu sielläki.
Niettä ei miehiä oikeestaan tarvita missään.Sotahomminkin on jo senverran naisia opetettu,että kyllä ne niinpaljo pystyy ihmisiä tappaa ku mitä tässä maailmassa välttämättä tarteeki.Miessotilaat vois huoleti lykätä varuskuntiinsa ja teljetä kasarmin portit kii.Marssikoon siä erestakasi renikat rinnassa ja mitalit kaulassa.Ei tulis EU-kenraalienkaan luksusmersun pensat kalliiks kun äijä ajelis sillä vaan ruokalaan ja takas.
Ja kerran viikossa saunaan.Nietta oikeella asialla nää talipaanit oli.Niillä oli vain väärä osote.Olisivat panneet akat töihin ja miehet lukkojen taakse lonkkaa vetään.Ne ei olis pistänyt eres hanttiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti