30. maaliskuuta 2009

Jammun pakina.7

Japanilaista paperintaittelutaidetta...


Aina tapahtuu....

Kirkonkylän pupin kantakundit lukivatten taas ikkunan läpi uutisia maailman tapahtumista..Siinon näjetsen kalun toisella puolella lehtikijoski,jossa esiintyvätten iltapäivälehtien tuoreet lööpit..Jommottesta poijaat lukivatten jotta
"Jesse ja Ninjja yhlessä Parriisissa".Kuka perkeleen Jesse? Mikä äijä se on? Hän ei tiennyt kun yhlen Jessen.Sukunimi oli James.Semmoinen humuheilu aikoinaan pankkirosmona villissä lännessä.Mikä Ameriikassa nytten on lipsunut?Jos sitä ei vielä ole ammuttu..Imehteli Muhu-Topi.
Ja Lilvas-Tanu jatko,jotta hän taas kerran rehvas Leninkraatissa yhlen Ninjjan.Oliskoos ollut tää sama? Ja jos on niin Jessen on syytä olla tarkkana..Siltä likalta saa ikävän taullin..Varootti Tanu.
Ja Kankaanojan Alpea kiinnosti niin paljon,jotta kävi oikein likempää kattomassa iltapäivälehlen etusivuja.Ja tuli takkaisin ja sano,jotta tästähäntä Ninjjastahän hän ei päässyt tolkullen Mutta jesse on Anne Pohtamon poika..Nietta semmoinen julkku..Sano Alpe.Ja yhlessä pupin poijaat tuumasivatten,jotta Suomessahan ovatkin nämähäntä julkismarrikkinat melko pienet.Nietta apuun ovatten otettava myös julkisten sukulaiset..Kerrankin julkaistiin kuva ja haastattelu vanhasta ämmästä,joka istui potkukelkassa talvionkella.Se oli päässyt kommeesti lehteen..Koska oli Erkki Junkkarisen täti..Muisteli Takahuhlin Lennu.
Ja sanoi,jotta jos hän olis julkku,niin meilän kannattais ilmanmuuta käylä imehtelemässä hänen ikäloppuva setäänsä..Joka juttelee päivät pitkät seinäpeilillen..Luullee jotta se on hänen kaksoisveljensä.Mutta paljon vanhempi..Siltä melija sais metkoja juttuja lupas Lennu. Ja Patuniemen Jallu vahvisti,jotta joo,joo..Kyllähän kaikilla outoja sukulaisia on.Hänelläkin on enona oikea muinaisjäännös..Nimittäin tulipalokommunisti..Siltä sais lehti kuin lehti viellä tänäkin päivännä ärhäkän haastattelun..Satikutija saisivatten muunmuassa Neuvostoliiton sortuminen.Nato Euroopan unioni homevaurijot kylmä talvi ja huonot hampaat..Ne ovatten kaikki porvarien juonija..Jyrisee hänen jyrkkä enonsa peltinen Lenniin kuva rintapielessä..Kertoo Jallu julkisuuteen sopivasta sukulaisestansa.Ja Kankaanojan Alpe arveli,jotta jos hän olisi julkku niin siivellen kelpasivatten takkuulla hänen siskonmiehensä ja sen kolme veljejä.Ne eivätten ole puhuneet toisillensa sannaakaan kolmeenkymmeneen vuoteen..Silloin pilettiin perinnönjako.ja yksi on siittälähin myös ontunu..Esitteli Lennu sukulaisijaan.Joissa olis hänen mielestänsä ainesta julkisuuteen..Ja muukkin poijaat myönsi näin asian olevan..Ja luulivatten asijan olevan loppuunnkäsitellyks...Mutta sammaan aikaan lehtikijoskillen vaihlettiin lööppijä.ja uulessa luki jotta.."Vauva tulossa Salullen ja Jussillen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti