6. maaliskuuta 2009

Pieniä tarinoita..16

Pieni arvoitus samalla...Minkä maan
huippu-urheilijoita poseeraa kuvassa...


Pieni tarina.

Ranskalainen nainen,amerikkalainen merijalkaväen sotilas ja englantilainen herrasmies matkustivat junassa ensimmäisen luokan vaunussa..
Vaunu oli kovin täynnä ja ainoalla jäljellä olevalla

istumapaikalla oli hyvin pukeutuneen keski-ikäisen ranskalaisnaisen puudeli..Väsynyt merijalkaväen sotilas kysyi kohteliaasti: Rouva voisinko saada tuon paikan? Ranskalaisnainen vain tuhahti ja sanoi:Te amerikkalaiset olette niin töykeitä.Pikku-Fifilläni on tuo paikka ja olen maksanut siitä..Merijalkaväen sotilas käveli vielä kerran koko junan läpi,mutta ainoa istumapaikka oli tuon koiran alla..Hyvä rouva voisinko kuitenkin istua tuohon? hän kysyi..
Amerikkalaiset eivät ole ainoastaan töykeitä vaan myös todella röyhkeitä!nainen tuhahti..Tällä kertaa merijalkaväen sotilas ei sanonut sanaakaan..Hän otti koiran ja heitti sen ikkunasta ulos ja istuutui alas.. Jonkun täytyy puolustaa kunniaani! nainen kirkui..
Englantilainen herrasmies,joka istui lähistöllä vilkaisi sotilasta ja sanoi:
Hyvä herra,teillä amerikkalaisilla tuntuu olevan tapana tehdä kaikki asiat väärin päin..Pidätte haarukkaa väärässä kädessä..Ajatte autoja väärällä puolen tietä..Ja nyt,hyvä herra, olette heittäneet väärän nartun ikkunasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti