7. huhtikuuta 2009

Asiaakin pikkuisen.10

Tässä vain tutkiskelen mitä noi
valvojat on tuolla älypäässä aikaan saaneet...
Vai onko mennyt pelkäksi takamuksen raaputteluksi..

Viestintävirasto:
*
Käyttäjätunnuksia ja salasanoja julkaistu netissä
HelsinkiSTT Suomalaisia verkkopalveluiden käyttäjätunnuksia ja salasanoja on julkaistu internetissä. Viestintäviraston tietoturvayksikkö (CERT-FI) kertoi lauantai-iltana saaneensa ilmoituksen internetissä jaossa olevasta tiedostosta, joka näyttää sisältävän kymmeniä tuhansia suomalaisten verkkopalvelujen käyttäjätunnuksia sekä niiden salasanoja.Tietoturvayksikkö selvittää parhaillaan, mihin suomalaisiin palveluihin jaossa olevat tunnukset liittyvät ja kertoi olleensa yhteydessä verkkopalveluntarjoajiin, teleyrityksiin ja poliisiviranomaisiin myös ulkomaille.Viestintäviraston mukaan kyse on todennäköisimmin keskustelufoorumien tai yhteisöpalvelujen tunnuksista ja salasanoista. Virastosta illalla saadun tiedon mukaan niissä ei tiettävästi olisi pankkien käyttäjätunnuksia ja salasanoja.Viestintäviraston tietoturvayksikkö kehottaa näiden palvelujen käyttäjiä vaihtamaan heti salasanansa välittömästi. Jos käyttäjällä on sama salasana useissa eri verkkopalveluissa, niiden kaikkien palvelujen salasanat on turvallisuussyistä vaihdettava.
*
No tässähän on taas oikein malliesimerkki siitä,ettei näihin systeemeihin
kannata oikeita henkilötietojaan antaa mitenkään päin....
*
Älypään sääntöjä .....
*
Huom! Muistathan, että antamasi tietojen tulee olla oikeat, muuten pelaajakortti lukitaan. Nimimerkin vaihtaminen ei Älypäässä ole mahdollista.
*
No kun aikoinaan yritin tuolla älypäässä kysellä mihin lainkohtaan ne tuon vaatimuksensa perustavat noista oikeista henkilötiedoista....
*
Niin vastaus oli luokkaa....Voisitko lähteä johonkin muulle sivustolle häiriköitteen...Täällä emme sinun häiriköintiäsi kaipaa....
*
Perhuna kun se olis yhtä yksinkertaista täällä yhteiskunnassa noiden vastausten antaminen....Heti tolle sähkölaitoksellekkin ilmoittasin,etten yhtään kaipaa teidän häiriköintiä noiden laskujen muodossa....Menkää muualle häiriköitteen??
*
Toi älypää on tainnut löytää viisasten kiven ainakin tässä asiassa.....
Tai sitten ne on vain yksinkertaisesti niin viisaita/tyhmiä ettei meikäläinen tajuu...
Jätän teidän lukijoiden arvioitavaksi kummasta tässä tapauksessa on kysymys???..
*
*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti